Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Chris Overholt liittynee Toronton huhuiltuun OWL-joukkueeseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toistaiseksi vain kaksi joukkuetta on virallisesti varmistanut osallistumisensa Overwatch Leaguen toiselle kaudelle: Atlanta ja Guangzhou. On kuitenkin tietoja, joiden mukaan myös Washington D.C., Hangzhou, Pariisi ja Toronto liittyisivät mukaan.

Sports Business Journalin Ben Fischer on tviitannut, että Kanadan olympiakomitean toimitusjohtaja Chris Overholt luovuttaa paikkansa johtaakseen huhuiltua Toronton joukkuetta. Raportin mukaan joukkueeseen liittyminen oli kiinni Activision Blizzardin hyväksynnästä.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä