Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Chengdu Huntersin ja Elsan tiet eroavat

Kolmen vuoden jälkeen Elsa jättäytyy pois joukkueesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2021 Overwatch League on tällä hetkellä puolivälissään ja joitakin miehistönvaihdoksia on jo ehditty näkemään. Kiinalainen Chengdu Hunters liittyy miehistönvaihdosjoukkioon, sillä Luo "Elsa" Wenjie on ilmoittanut jättävänsä joukkueen.

Huntersin ilmoitus kertoo:

"After friendly communication and negotiation, based on respect and the willings of the players, we hereby announce: Chengdu Hunters No.3 player, Wenjie "Elsa" Luo, officially retires from the team."

Elsa liittyi joukkueeseen alunperin marraskuussa 2018 ja on ollut osa joukkuetta siitä asti. Siitä, lopettaako Elsa kilpapelaamisen kokonaan, ei ole tietoa, mutta joka tapauksessa pelaaja on halunnut pitää kilpailemisesta pienen tauon.

Overwatch
Chengdu Hunters

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä