Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Cheesy World Championshipin voittajat selvillä

Gamereactorin ja Violifen järjestämä ensimmäinen CS:GO-turnaus Cheesy World Championship huipentui viikonloppuna. 272 joukkueen, 2 381 kierroksen sekä uskomattoman "juustoisten" liikkeiden seassa yksi joukkue oli yli muiden.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Cheesy World Championshipin erillisenä tavoitteena oli tehdä mahdollisimman Cheesy-liike eli onnistua jossain niin erikoisessa, että edes erikoinen-sana ei riitä kuvaamaan sitä. Haimme viihdyttäviä, mielikuvituksellisia ja ovelia kikkoja - ja niitä myös saimme!

Semifinaaleista ylsivät jatkoon Big Man, CWC, Oltermanni Claimers ja nuubs, joten finaalissa taistelivat lopulta suomalainen nuubs sekä ruotsalainen CWC. Kun huikea taistelu viimein laantui, nuubs nousi turnauksen voittajaksi CWC:n loistavasta taistelusta huolimatta. Voittajatiimi nappasi kovatasoisen turnauksen voitosta palkinnoksi 2 000 euroa.

Tämän jälkeen oli vuorossa tuhannen taalan kysymys: mikä joukkue onnistui juustoisimmassa liikkeessä ja täten ansaitsi Cheesy World Champion -tittelin?

Turnauksen lähettiläät iskivät päänsä yhteen ja pähkäilivät ratkaisuaan tarkasti. Lopulta voittajajoukkueeksi nousi Juustomies, joka oli hyvin lähellä finaalipaikkaa. Tiimin ajoitus, hämäys sekä selustaan iskeminen teki lopulta suurimman vaikutuksen. Ratkaisuun päätyneet Mimi, Sampe ja Allu ihastuivat erityisesti viihdyttävyyteen sekä kuolleiden kulmien oivaltavaan hyödyntämiseen, minkä vuoksi Juustomies ansaitsi 3 000 euron palkinnon. Myös tiimit HsPåHs ja ESportal Gods palkittiin arvokkailla headset-kuulokkeilla toisesta ja kolmannesta sijasta.

Vaikka mainioita Cheesy-iskuja nähtiin joka puolella taistelutannerta, osa taisteluista ratkesi perintesti taidolla. Suurin osa otteluista ratkesi varsin selvin numeroin, mutta peräti 112 mittelöä ratkesi vasta jatkoajalla. Tilastot myös osoittavat, että kyseessä oli todellinen tiimi- ja taitopeli. Turnauksen aikana nähtiin 6 686 assist-pistettä, 1 795 pääosumaa sekä yhteensä 428 359 pisteen edestä vahinkoa. Tähtäimet olivat siis kohdillaan: yhteensä 2 381 ammusta osui kohteeseen. Lopulta tappoja kertyi turnauksen aikana 3 700.

Erityisen kunniamaininnan ansaitsevat pelaajat teanen ja pussinboots. Molemmat soturit olivat viimeisiä hengissä olevia peräti 24 kertaa, kun turnauksen keskiarvo oli 9,7. Lisäksi otteluiden aikana todella pelattiin sanonnan mukaisesti viimeiseen mieheen, sillä mittelöissä nähtiin peräti 667 Clutch-tappoa.

Onnittelut vielä kerran voittajille. Oli upeaa nähdä kaikki osallistujat taisteluiden tiimellyksessä, minkä lisäksi suoritusten läpikäynti parasta Cheesy-suoritusta etsiessä oli todella nautinnollista. Kaikkinensa olemme äärimmäisen ylpeitä osallistujamäärästä sekä tapahtuman yhteisöllisyydestä.

Iso kiitos kaikille osallistujille sekä vegaanibrändi Violifelle tästä täysin uudenlaisesta turnausmuodosta. Lopputulos oli hauskimpia näkemiämme kokonaisuuksia pitkään aikaan!

Cheesy World Championshipin voittajat selvillä
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä