Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Redin mukaan kilpailu Bethesdan kanssa hyödyttää pelaajia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pääsimme hiljattain haastattelemaan José Teixeiraa, joka työskentelee CD Projekt Redillä Senior Technical Artist -nimekkeen alla. Hänen kädenjälkeään nähdään esimerkiksi The Witcher 3: Wild Huntissa. Keskustelussa nousi esille myös heidän ja Bethesdan välinen kilpailunsa. Molemmat yhtiöt kun ovat tunnettuja kovista roolipeleistään. CD Projekt Red on luonut The Witcher -sarjan, kun taas Bethesda on pukannut ulos esimerkiksi Fallout 4:n ja The Elder Scrolls V: Skyrimin.

Teixeira kertoi, että Fallout 4:n julkaisuviikolla heidän yhtiöönsä iski yllättäen outo flunssaepidemia. Hän epäilee vahvasti, että Bethesdan uutuudella oli jotain tekemistä asian kanssa. Tämä ei sinänsä ollut mitenkään odottamatonta, sillä monet CD Projekt Redillä fanittavat kilpailijansa tuotoksia. Teixeiran mukaan Bethesdan tuotokset toimivat heille hyvänä inspiraation lähteenä ja toivoo heidän innoittavan puolestaan kilpailijaansa.

Hän näkee tämän toistensa inspiroimisen ja yhtiöiden välillä vallitsevan kilpailun hyvänä asiana, sillä se pakottaa heidät yrittämään enemmän. Tätä kautta syntyy parempia pelikokemuksia, joista roolipeleistä pitävät pelaajat voivat sitten nauttia.

Kumpi sinun mielestäsi vie tänä vuonna voiton roolipelien saralla? Uppouduitko tuntikausiksi Geraltin seikkailuihin The Witcher 3:n parissa, vai veikö Fallout 4:n karu maailma sydämesi mukanaan? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa. Löydät myös molempien pelien arviot täältä Gamereactorista.

Lue The Witcher 3: Wild Huntin arvio täältä
"The Witcher 3: Wild Huntin kuvaileminen lyhyesti on vaikeaa. Yltäkylläisyys on kuitenkin sana mikä tulee ensimmäisenä mieleen. Kaikki aina graafisesta ulkoasusta ja yksityiskohtien määrästä, valtavaan tehtävien ja henkilöhahmojen valikoimaan sekä syvälliseen käsikirjoitukseen huutavat tästä yltäkylläisyydestä."

Lue Fallout 4:n arvio täältä
"Ydintuhoa uumoileva tarina alkaa 50-luvulta, jota ei koskaan ollut. Neljäkymmentä tuntia myöhemmin olen vallannut tai vapauttanut kymmenen pientä tilaa, kylää ja linnaketta osaksi kasvavaa imperiumiani. Varastot pullistelevat aseita, haarniskoita, outoja mutanttihyönteisten osia ja vanhan maailman elektroniikkaa. Silti tuntuu, että olen vasta alussa. Tervetuloa Falloutiin."

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä