Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red juhlii 20-vuotisjuhliaan ja kutsuu sinut mahtavaan The Witcher 3 -konserttiin

Se järjestetään lähipäivinä Toscanassa, Italiassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka CD Projekt perustettiin vuonna 1994 pelien osto- ja jakeluyhtiöksi Puolassa, niin alkuperäisten pelien kehittämisestä vastaava CD Projekt Red aloitti toimintansa vasta vuonna 2002. Näin ollen se viettää vuosipäivää tänä vuonna. CD Projekt Redin suurin menestys on nyt lievästi sanottuna hitaan alun jälkeen Cyberpunk 2077, mutta pitkään valtaistuimella istui tietysti The Witcher-sarja ja erityisesti The Witcher 3: Wild Hunt. Siksi he juhlivat pyöreää vuosipäivää Witcher-konsertilla.

Konsertti järjestetään lähipäivinä ja se pidetään Luccassa, Italiassa, joten jos sinulla on mahdollisesti loma-aikaa jäljellä ja olet sillä tuulella, että pieni viikonloppumatka kauniiseen Toscanaan Chiantille, bruschettan maisemiin sopii aikatauluusi, niin sinfoniaorkesteri on oivallinen vaihtoehto ja tutustumisen arvoinen. Tapahtuman nimi on Lucca Comics and Games Festival ja lippuja on vielä saatavilla.

Musiikista vastaa Fiesole's Orchestra Giovanile Italianalta, jota säestää Percival Schuttenbach tai Pervcival, puolalainen folk/metallibändi, joka on kirjoittanut suurimman osan pelin kappaleista. Kapellimestari on alalla tunnettu nimi, Eimear Noone, joka on säveltänyt musiikkia muun muassa näihin peleihin: The Legend of Zelda ja World of Warcraft. Siis italialainen orkesteri ja puolalainen metallibändi. Witcheristä ei tämän enempää saa.

The Witcher 3: Wild Hunt - Music from the Continent esitetään 28. lokakuuta 1. marraskuuta.

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä