Suomi
Gamereactor
uutiset
Catherine

Catherine saa keräilyversion

Paitaa, pizzalaatikkoa ja posteria

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Erikoisuudellaan huomiota herättänyt pulmaseikkailu Catherine saapuu Eurooppaan helmikuussa, ja nyt Deep Silver on vahvistanut julkaisevansa pelin ohessa myös tuhdimman keräilyversion.

Stray Sheep Edition kattaa pelin lisäksi t-paidan, kaksi lasinalusta, "viehkeän" julisteen sekä pizzalaatikon, joka toimii myös oheissisällön pakkauksena. Kaikki esineet on toteutettu samaan tyyliin kuin pelissä - esimerkiksi sama t-paita nähdään päähahmo Vincentin päällä pelin aikana.

Kyseinen keräilyversio on Deep Silverin mukaan tarkoitettu vain eurooppalaisille, eikä sitä ole saatavilla muualla maailmassa, jossa peli on jo julkaistu.

Lue pelin ennakko tästä.

Catherine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

CatherineScore

Catherine

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Catherine on pohjimmiltaan yksinkertainen pulmapeli, mutta sen tarina ja kerronnan tyyli laittavat silmät pyörimään kuopissaan.

Catherine tulossa PS4:lle ja PS Vitalle

Catherine tulossa PS4:lle ja PS Vitalle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor uutisoi eilen huhuista, joiden mukaan Atlus olisi tuomassa Catherine-peliä PS4:lle ja Xbox Onelle. Nyt huhu on muuttunut tiedoksi. Catherine: Full Body on...

Atlus vihjaa jatko-osasta Catherinelle

Atlus vihjaa jatko-osasta Catherinelle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Atlus piti taannoin suoratoistolähetyksen Golden Recruitment Special Program rekrytoidakseen uusia työntekijöitä Studio Zeron kehitystiimiin. Samassa yhteydessä annettiin...Ladataan seuraavaa sisältöä