Suomi
Gamereactor
uutiset
Catherine

Catherine myyntiin 10. helmikuuta

Julkaisupäivä viimein selvillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Deep Silver on vahvistanut Euroopan-julkaisupäivän Catherinelle. Peli ilmestyy kauppoihin 10. helmikuuta 2012 sekä Playstation 3:lle että Xbox 360:lle. Myyntiin tulee perusversion ohella myös keräilypainos.

Muualla maailmassa Catherine on jo julkaistu, ja sitä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Peli yhdistelee kauhu-, seikkailu- ja pulmapelimekaniikoita erikoisessa, osin jopa deittipeliä muistuttavassa ihmissuhdetarinassa, joka on voimakkaan symbolinen. Suuri osa pelistä sijoittuu päähenkilö Vincentin painajaisiin.

Lue pelin Gamescom-ennakko tästä.

Catherine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

CatherineScore

Catherine

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Catherine on pohjimmiltaan yksinkertainen pulmapeli, mutta sen tarina ja kerronnan tyyli laittavat silmät pyörimään kuopissaan.

Catherine tulossa PS4:lle ja PS Vitalle

Catherine tulossa PS4:lle ja PS Vitalle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor uutisoi eilen huhuista, joiden mukaan Atlus olisi tuomassa Catherine-peliä PS4:lle ja Xbox Onelle. Nyt huhu on muuttunut tiedoksi. Catherine: Full Body on...

Atlus vihjaa jatko-osasta Catherinelle

Atlus vihjaa jatko-osasta Catherinelle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Atlus piti taannoin suoratoistolähetyksen Golden Recruitment Special Program rekrytoidakseen uusia työntekijöitä Studio Zeron kehitystiimiin. Samassa yhteydessä annettiin...Ladataan seuraavaa sisältöä