Suomi
Gamereactor
arviot
Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker - Special Episode DLC

Halvalla hetkeksi hyvää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Peruspelin arvion voi lukea täältä.

Super Mario 3D Worldin spin-offina alkunsa saanut Captain Toad: Treasure Tracker on monella tavalla edelleen erittäin omintakeista pulmailua. Aurinkoinen aarteenmetsästys pitkin erilaisia dioraamoja vetosi selkeästi riittävän moneen pelaajaan, sillä nyt ulkona on myös DLC-lisäys peliin. Mikä parasta, lompakko ei lisurin ostamisesta juuri kärsi, sillä paketilla on hintaa vain kuusi euroa.

Special Episode lisää peliin nimensä mukaisesti yhden kokonaan uuden episodin. Ilmaiseksi jaetun päivityksen ansiosta myös lisälevy on pelattavissa kimppapelinä toisen pelaajan ohjaillessa Toadette-sientä. Uusi episodi on 18 kenttää pitkä nykäisy kerättävine salaisuuksineen ja muineen.

Uudet kentät eivät häpeile emopelin rinnalla lainkaan. Pyöriteltävät dioraamat ovat tälläkin kertaa erinomaisesti suunnitellut, ja mahtuupa joukkoon muutama todellinen helmikin. Kenttien vaikeustaso skaalautuu läpi episodin mukavasti. Alkupään kentät tomuttavat pelipölyt aivoista mukavan leppoisasti, kunnes loppumetreillä haastetta laitetaan kehiin reilummin.

Tämä on mainos:

Huonona puolena uudet kentät on sitten läpäisty melkeinpä yhdellä istumalla. Pelkkään läpäisyyn ei tarvitse aikaa varata paria tuntia enempää, mikä toisaalta hinnan huomioon ottaen on ihan riittävästi. Piilotetut salaisuudet lisäävät lisälevyn ikää noin tunnin-parin verran. Enemmänkin olisin tietysti tätä karkkia ottanut.

Uusi episodi on pätevä lisä emopeliin ja kuudella eurolla hintansa väärti. Mikä parasta, Captain Toadin leppoisa leikkisyys on myös uusissa kentissä väkevästi läsnä. Mikäli mieli tekee lisää sieniseikkailtavaa, lisälevyn ostamista ei tarvitse montaa kertaa miettiä.

Captain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure Tracker
Captain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure TrackerCaptain Toad: Treasure Tracker
Tämä on mainos:
HQ
HQ
HQ
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Uudet kentät ovat loistavia, tuttua leikkisää Captain Toadia
-
Hupi loppuu lyhyeen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä