Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix (Netflix) edellyttää katsojalta pohjatietoja

Castlevanian Adi Shankar on muuntanut Ubisoftin pelisarjat hulvattomaksi animaatiosarjaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflix näyttää puutteistaan huolimatta onnistuneen läpimurrossaan videopelien saralla. Erilaiset elokuvat ja TV-sarjat videopeleistä ovat olleet menestyksiä. Tällaisia ovat olleet muun muassa Arcane, Castlevania ja Cyberpunk: Edgerunners. Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remixia voi kuvailla Ubisoftin lapsilta kielletyksi painajaiseksi, mutta pinnan alla on hyvin käsikirjoitettu ja luovasti toteutettu animaatiosarja, joka vetoaa videopelaajiin. Käytetyt tekniikat muistuttavat pikselistä videopeliä, matalan resoluution oikeaa videota ja niin edelleen. Lopuksi kaikki nivotaan yhteen vaivatta.

Rayman on paha huumeiden ajama propagandakone, Sam Fisher vammautunut sotaveteraani ja Order of Assassinsia edustaa sammakko, joka on ranskalainen niin kuin Ubisoft itsekin. Rabbids-oliot ovat mukana ulottuvuuksien välisenä kaiju-uhkana. Adi Shankar hyödyntää Castlevanian kokemustaan, ja on luonut Ubisoftin kuvastosta jotain omalaatuista.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix vaatii hieman videopelaajan taustaa, jotta siitä voi nauttia. Mukana on kuusi 20-30 minuutin mittaista jaksoa. Näin ollen aikaa ei juurikaan haaskata henkilöhahmojen kehittymiseen. Muun muassa Watch Dogsin maailmasta oletetaan olevan jo ennakolta tietoa, sillä niin DedSec kuin Wrench ovat mukana, mutta heitä ei sen ihmeemmin esitellä.

Tämä on mainos:

Jos katsojalla on pohjatiedot Ubisoftin peleistä, erottuu Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix Netflixin animaatioiden joukossa edukseen. Uskomatonta, että Shankar tällaisessa onnistui, mutta niin vain kävi.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon RemixCaptain Laserhawk: A Blood Dragon Remix
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä