Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Capes on Xcomista innoittuva supersankareiden strategiapeli, jossa superpahikset voittivat

Strategiapeli saapuu ensi vuonna, mutta pelattava demo on saatavilla jo nyt.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Supersankareiden on totuttu pelastavan päivän, mutta mitä sitten, kun superpahikset voittavat? Tätä tutkailee Spitfire Interactive tulevassa vuoropohjaisessa strategiapelissä Capes.

Capes on taktinen peli, jossa pelaaja ohjaa supersankareiden joukkoa tehtävänään ottaa kaupunki takaisin haltuun superpahiksilta, jotka ovat muuttaneet paikan dystooppiseksi painajaiseksi. Ajatuksena on koota supersankareiden joukko kavalkadista erilaisia henkilöhahmoja, joista jokaisella on omat voimansa ja keinonsa. Ja sitten suoritetaan runsain mitoin toimintoja ja tehtäviä lukuisissa eri kampanjoissa kaupungin vapauttamiseksi. Asukkaat ovat olleet viimeiset 20 vuotta superpahisten vallan alla.

HQ

Jokainen kampanja koostuu joukosta partiotehtäviä, joiden voimin tarina edistyy. Lisäksi mukana on sivutehtäviä, joista irtoaa lisähaastetta. Mahdollista on myös kohdata ja rekrytoida uusia supersankareita, jolloin se valinnanvara voimain ja keinojen suhteen kasvaa. Välineitä kaupungin vapauttamiseksi ja superpahiksien päihittämiseksi ei voi olla liikaa.

Jokaisella supersankarilla on mahdollista avata käyttöön lisävoimia ja keinoja, joiden avulla voi sitten voittaa sen vastaan asettuvan superpahiksen taistossa. Jokaiseen tehtävään tarvitaan neljän supersankarin joukko, joten on mahdollista muovata oma partio oman pelityylin ja käsillä olevan tehtävän vaatimuksien mukaiseksi. Tarinaa syvennetään parantamalla kutakin supersankaria, ja näin avautuu mahdollisuus vapaavalintaisiin tehtäviin, joissa paneudutaan näiden henkilöhahmojen taustoihin. Näin pelaajakin saa tietää, miten pelin maailma muovautui sellaiseksi kuin se on.

Capes on tarkoitus julkaista toistaiseksi tuntemattomana päivänä vuoden 2024 alussa PC:lle, Playstation 5:lle Xbox Series X:lle (ja S:lle) ja Nintendo Switchille. Esimakua saa jo nyt kokeilemalla ilmaista pelattavaa demoa, joka on nyt saatavilla.

Capes

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä