Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile tallentaa ristiin Warzone 2.0:n ja Modern Warfare II:n kesken

Call of Duty: Warzone Mobile julkaistaan vuonna 2023.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On ollut jo pitkään tiedossa, että Call of Duty: Warzonesta on tekeillä mobiilinen versio. Nyt sitten lopultakin tästä mobiilisesta valloituksesta on kerrottu enemmän.

Call of Duty: Warzone Mobile on tulossa iOS- ja Android-laitteille toimien free-to-play-periaatteella vuonna 2023. Peli tukee 120 pelaajaa samaan aikaan. Meno tulee olemaan varsin samanlaista kuin konsoleilla ja PC:llä. Itse asiassa mobiilipelissä on ristiin tallentaminen Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Call of Duty: Warzone 2.0:n kesken.

Luvassa on kuitenkin mobiilipelille omia tapahtumia ja pelimuotoja tuunausmahdollisuuksia unohtamatta. Pelattava kartta ei suinkaan ole Al Mazrah (jota siis Warzone 2.0 käyttää), vaan mobiilisena tehdään paluu Verdanskiin.

Tarkka julkaisupäivämäärä ei ole tiedossa.

Call of Duty: Warzone Mobile

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä