Suomi
Gamereactor
ennakot
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II pitää varman linjan kierrättämällä aiempia pelejä

Johtajasta tulee nyt seuraaja, kun innoitusta haetaan vahvasti aiemmista peleistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Annoin aikoinaan konsensukseen verrattuna positiivisemman mielipiteen peleistä Call of Duty: Black Ops Cold War ja Call of Duty: Vanguard. Siksi olen mielenkiinnolla odottanut peliä Call of Duty: Modern Warfare II. Pääsi katsomaan ennakkoon Infinity Wardin 90 minuuttia kestäneen ennakkoesityksen.

HQ

Ensimmäiseksi ajatukset kulkevat Call of Duty: Ghostsin suuntaan. Se nimittäin ei lupaa hyvää, kun ensimmäinen mainittu parannus Call of Duty: Modern Warfare II:ssa on veden liikkeen parantuminen. Luonnolliset yksityiskohdat ovat toki hieno juttu, mutta toisaalta veden alla näkeminen on hankalampaa, ja luodit tekevät vähemmän vahinkoa.

Tehtävien luvataan olevan aiempaa monipuolisempia. Esittelyssä oli hiiviskelyä painottava tehtävä, jossa otettiin pahiksia päiviltä satamassa uinnin ja sukeltamisen välissä. Yritys epäonnistui useamman kerran, mikä johti tulitaisteluihin. Lähellä olevat pahikset eivät kuitenkaan tuntuneet edes huomaavan, mitä lähellä tapahtui. Toisessa tehtävässä laskeuduttiin toimistorakennuksen seinää pitkin. Niin ja ajoneuvojen käyttö näyttää olevan sekin isossa osassa. Joka tapauksessa kierrättäminen on vahvana ilmassa.

Tämä on mainos:
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II näyttää tietenkin upealta, ja tekoälyn ohjastamat hahmot näyttävät ja liikkuvat aiempaa realistisemman oloisesti. Kaikesta päätellen 28. lokakuuta on luvassa mielenkiintoinen tarina pelattavaksi. Näyttää kuitenkin siltä, että sisältö on otettu joukosta aiempia pelejä. Toisaalta tässä tunnutaan näyttävän pelaavalle kansalle, mihin tuleva Call of Duty: Warzone II pystyy.

Tähtääminen kiivetessä, esineiden lilluminen realistisesti vedessä, vanhojen pelimuotojen maustaminen uusilla kikoilla ja niin edelleen ovat kaikki asioita, joita on nähty muissa peleissä jo vuosia. Näyttääkin siltä, että Call of Duty ei enää aseta trendejä, vaan se seuraa niitä. Parannuksia on tehty Warzone II edellä, joten ehkä olisi aika tehdä moninpelistä kokonaan free-to-play, ja yksinpelistä kokonaan oma itsenäinen tuotteensa.

Toivottavasti olen ounasteluissani väärässä, mutta ainakaan nyt näkemäni perusteella ei kannata odottaa jotain uutta ja ihmeellistä lokakuun lopussa. Warzone II saattaakin sitten olla eri juttu...

Tämä on mainos:
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä