LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

   Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

   Klassikoksikin nimitettävä pyssyttely lähtee toiselle kierrokselle.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   Call of Duty: Modern Warfare Remastered julkaistiin 2016, ja peli oli (uudestaan) menestys. Ei siis ole yllättävää, että nyt on saatu Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Tulos ei ole yhtä vaikuttava kuin aiempi remasterointi, vaikka hyvä on tämäkin.

   Modern Warfare 2 näyttää komealta PS4:llä. Ei ole tarpeen katsella vertailuvideoita nähdäkseen, että grafiikkaan on panostettu verrattuna siihen, millaisessa muodossa peli silloin 11 vuotta sitten tarjoiltiin. Tekstuureja on paranneltu niin paljon, että John "Soap" MacTavishin, kenraali Shepherdin ja muiden tunnistaminen on jopa vaikeaa. Remasterointi tukee myös HDR-kuvaa, ja se myös näkyy. Työn tehnyt Beenox selvästi tietää tehneensä hyvää työtä, sillä jokaista asetta voi tarkastella lähempää yhdellä napinpainalluksella.

   Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign RemasteredCall of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
   Tämä on mainos:

   Ääniosasto ansaitsee myös kiitokset. Tulos ei ehkä ole aivan samalla tasolla kuin uusimmissa peleissä nykyisin, muta silti äänimaailma on paljon parempi kuin siinä alkuperäisessä silloin joskus. Huudot erottuvat selvemmin, aseiden äänet erottuvat toisistaan, kranaattien tussahduksissa on munaa, ja Hans Zimmerin musiikki nostaa kokonaisuuden uudelle tasolle.

   Astialle palaaville pelaajille on tarjolla lukuisasti muutoksia ja muita ylläreitä. Osa uudistuksista korjaa alkuperäisen tarinan puutteita, osa tekee tilanteista aiempaa realistisempia ja osa on vain mukana helppojen pokaalien (tai saavutusten) avaamiseksi. PC:lle ja Xbox Onelle peli saapuu 30. huhtikuuta.

   Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

   Pelattavuus on tietysti se tärkein asia, ja tässä Call of Duty: Modern Warfare 2 paljastaa ikääntymisensä. Silloin joskus Call of Duty tarjosi valmiiksi käsikirjoitettuja kohtauksia ja loputtomasti päälle käyviä vihollisia siihen asti, kunnes pelaaja saavutti jonkin tietyn rajan kentässä. Tämä on ennallaan myös remasteroinnissa, ja pelaajat saavat näin muistutuksen siitä, miksi Call of Duty sittemmin siirtyi toisenlaiseen pelisuunnittelufilosofiaan. Ei ole harvinaista seistä hetki nurkan takana, ja äkkiä jalkoihin lentää 3-4 kranaattia samaan aikaan kuin taikaiskusta.

   Tämä on mainos:

   Osa muistakin pelimekaniikoista paljastaa olevansa vanhempaa mallia. Pelin yleinen grafiikka toki näyttää paremmalta, mutta ennen kaikkea liikeanimaatiot eivät ole yhtä sujuvia kuin uudemmissa peleissä. Myös ihan se perusohjattavuus on muuttunut ajan kuluessa. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredin ohjaus tuntuu selvästi kankeammalta uuden Call of Duty: Modern Warfaren ja Call of Duty: Warzonen jälkeen.

   Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign RemasteredCall of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

   Selvänä puutteena on se, että Spec Ops ja moninpeli loistavat poissaolollaan. Niiden pois jättäminen on ehkä ymmärrettävää, mutta ei siitä huolimatta vähennä pettymystä. Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered tarjoaa oivan tilaisuuden kokea uudestaan eeppisen tarinan yli kymmenen vuoden takaa, tai mahdollisesti sen ihan ensimmäisen kerran. Pelaamista ei kannata aloittaa odottaen samanlaista loistoa ja sujuvuutta kuin uusimmissa Call of Duty -peleissä.

   HQ
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   +
   Sama viihdyttävä tarina, audiovisuaalisesti hyvin paranneltu, kivat lisäyllärit
   -
   Liikeanimaatiot paljastavat pelin iän, pelattavuus ei ole enää tätä päivää, ei moninpeliä eikä Spec Opsia
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä