Suomi
Gamereactor
lifestyle

Cake's Bukk on seuraava askel eteenpäin kevyissä sähkömoottoripyörissä

Pyörä tekee debyyttinsä heinäkuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet katsellut moottoripyörää, mutta haluat olla hieman ympäristöystävällisempi tutustumalla saatavilla oleviin sähköisiin vaihtoehtoihin, meillä saattaa olla ratkaisu sinulle. Koska yritys Cake lanseeraa heinäkuussa Bukk-nimisen sähköpyöränsä, joka ei ole vain maantieajoneuvo, vaan myös pyörä, jonka voit ottaa pois tieltä korkeaoktaanista hauskaa varten.

Bukkia pidetään "seuraavana tasona kevyiden sähkömoottoripyörien luokassa", ja se painaa 89 kg, sen 0-45 km/h on vain 2,15 sekuntia, se tuottaa 456 Nm vääntömomenttia, siinä on 2,9 kWh: n akku, joka potkaisee ulos 16 kW: n tehon ja latautuu 80%: iin 90 minuutissa, ja riippuen siitä, mihin aiot käyttää Bukkia (tai miten suunnittelet oman version Bukkista), ei tarvitse edes pyöräkorttia ajamiseen.

Bukk muodostaa myös yhteyden Cake's Connect-sovellukseen, jotta voit mukauttaa sen ajotiloja ja -tyylejä, ja jos tämä kaikki kuulostaa kadultasi, muista suunnata Caken verkkosivustolle täällä mukauttaaksesi ja rakentaaksesi oman versiosi pyörästä, joka maksaa vähintään noin 10 000 puntaa, kun se debytoi heinäkuussa.

Cake's Bukk on seuraava askel eteenpäin kevyissä sähkömoottoripyörissä
Cake
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä