Suomi
Gamereactor
lifestyle

Burning Man 2023 oli täydellinen katastrofi, ja tässä syy

Mutaisista teistä säännöstelyyn tämä festivaali kääntyi nopeasti laskuun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Burning Man kuulostaa yhdeltä oudoimmista festivaaleista, joihin voit mennä. Pohjimmiltaan se näyttää olevan joukko rikkaita ihmisiä, jotka katoavat autiomaahan ei musiikin, vaan "kokemuksen" vuoksi. Luulen, että kokemus tiivistyy moniin huumeisiin, mutta en ole koskaan ollut.

Vaikka se ei ole minun kuppini teetä, on selvää, että ihmiset rakastavat edelleen Burning Mania, ja tuhannet ryntäsivät Nevadan autiomaahan huolimatta varoituksista äärimmäisestä sateesta, joka oli saanut maiseman muuttumaan soseeksi. Viranomaiset jättivät 70 000 ihmistä jumiin, kun teitä suljettiin viikonloppuna, ja heidät määrättiin säännöstelemään ruokaa ja vettä sekä pysymään suojissaan.

Festivaalikävijät kuvailivat tilannetta "apokalyptiseksi". Yhden ihmisen on kerrottu kuolleen, mutta näyttää siltä, että muuten kaikki ovat selvinneet hyvin. Tiet on avattu uudelleen äskettäin, jolloin ihmiset pääsivät ulos, mutta viikonlopun aikana monet kokeilivat jo onneaan ja päätyivät ryöstämään ajoneuvojaan.

Vaikka tiet on avattu, joitakin kehotetaan pysymään takana liikenteen vähentämiseksi. Reuters vangitsi Burning Manista lähtevän hitaasti liikkuvan ihmisjunan, jonka mukaan ihmiset olivat edelleen katsomassa ikonisen kuvan palamista maanantai-iltana.

Tämä on mainos:

Onneksi pelottava tilanne on mennyt hyvin suurimmalle osalle festivaalille osallistuneista. Toivottavasti tähän aikaan ensi vuonna he miettivät hieman tarkemmin, minne haluavat mennä lomalle.

Burning Man 2023 oli täydellinen katastrofi, ja tässä syy


Ladataan seuraavaa sisältöä