Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny

Bungie paljasti syyn Peter Dinklagen Destiny-potkuille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla selvisi, että Destinyn tärkeimpiin ääninäyttelijöihin kuuluva Peter Dinklage jättää Bungien toimintapelin. Game of Thrones -tähden tilalle on palkattu pelialan veteraani Nolan North, joka ottaa nyt pelaajan kumppanin Ghostin paikan uudesta laajennuksesta The Taken Kingistä lähtien. Samalla Nolanin ääninäyttely vaihdetaan myös emopeliin kokonaisuudessaan, joten pian Dinklagen suoritus jää ainoastaan sivuhuomautukseksi pelihistoriikkien sivuille.

Destinyn vastaava tuottaja Mark Noseworthy on nyt kommentoinut syitä, jotka ajoivat Bungien tähän varsin äärimmäiseen toimenpiteeseen. Hän kertoi Game Informerin haastattelussa, että kyse oli lähinnä aikataulutuksesta. Noseworthyn mukaan Dinklagen työ oli laadukasta, mutta studiolla tarvittiin tehtävään ääninäyttelijä, joka on paremmin käytettävissä. "Nolan on [alan] ammattilainen, tämä on hänen hommansa", hän lisäsi.

Nolan North kuullaan tositoimissa 15. syyskuuta, kun Destiny: The Taken King ilmestyy kaikille pelin tukemille alustoille.

Destiny

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Destiny: The Taken King (DLC)Score

Destiny: The Taken King (DLC)

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Destiny 2.0 on uusi, uljas painos Bungien scifi-räiskinnästä, mutta miltä näyttää sen kruunava The Taken King -lisäosa?

0
Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bungie suunnittelee erilaisia tapoja muistaa alkuperäisen pelin veteraaneja. Ehdot suorittaneet saavat käyttöönsä erityisiä emblemejä. Niiden ulkonäön pääsee katsomaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä