Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2: The Final Shape

Bungie irtisanoi noin sata työntekijäänsä, joukossa myös veteraaneja

Kansa on raivoissaan siitä, miten irtisanomiset hoidettiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen uutisoitiin siitä, että Destiny-kehittäjä Bungie olisi irtisanonut työvoimaansa. Bungie olisi siis neljäs Sonyn omistama studio, joka olisi joutunut vähentämään väkeä. Ne muut ovat Visual Arts Group, Media Molecule ja Naughty Dog.

Nyt sitten Bloombergin Jason Schreier osaa kertoa enemmän. Bungie saavutti ainoastaan 45% odotuksien mukaisista tuotoista, ja näin ollen 8% eli noin 100 henkeä saa lähteä.

Irtisanottavien joukossa on useita veteraaneja, kuten Michael Salvatori (Halon ja Destinyn säveltäjä) ja Lorraine McLees (Halon logon suunnittelija). He ja lukuisat nyt entiset työntekijät ovat vahvasti sitä mieltä, että irtisanomiset hoidettiin huonosti.

Forbesin toimittaja Paul Tassi kokosi joitakin kommentteja Twitterissä eli X-palvelussa. Lisäksi Bungie kertoi viime vuonna työntekijöilleen, ettei irtisanomisten vaaraa ole, koska Sony omistaa nyt studion.

Lisääkin irtisanomisia saattaa olla tulossa, sillä Schreierin mukaan menossa on isompi Sony Playstationin järjesteleminen uudelleen. IGN:n videosisällön ohjaaja Destin Legarie sanoo kuulleensa huhuja, että Liverpoolissa majaansa pitävä Firesprite (eli entinen Psygnosis/Studio Liverpool) saattaisi joutua seuraavaksi vähentämään väkeä.

Destiny 2: The Final Shape

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä