Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Bugatti suunnittelee nyt rakennuksia

   Jos olet koskaan halunnut asua hyperautovalmistajan rakentamassa talossa, nyt se on mahdollista.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Bugatti tunnetaan hyperautoistaan. Veyron, Chiron, Divo, vain muutamia mainitakseni, ovat maailman nopeimpia laillisia autoja, ja tämä lupaus nopeudesta on tehnyt Bugattista tunnetun nimen. Mutta nyt autonvalmistaja haluaa joustaa luovista kyvyistään ja päästä asuinrakennusliiketoimintaan.

   Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että Bugatti tekee yhteistyötä Binghattin kanssa suunnitellakseen ja rakentaakseen kokoelman asuntoja Dubain Business Bay. Yhteistyöprojektissa sanotaan olevan "seesteisiä pohjasävyjä", jotka "rinnastavat kaupungin vilkkaan energian".

   Mitä tulee rakennettavien talojen määrään, tiedotteessa todetaan, että rakenteilla on 171 Riviera Mansions ja 11 Sky Mansion Penthouses, joista jokaisessa on ainutlaatuinen ja räätälöity pohjaratkaisu. Ensimmäisessä on jopa Rivieran inspiroima ranta, oma uima-allas, poreallas, kuntosali, kokin pöytä, yksityinen valet, yksityisten jäsenten klubi ja kaksi autotallista kattohuoneistoon ulottuvaa autohissiä.

   Ei ole mainintaa siitä, kuinka paljon yksi näistä taloista maksaa (vaikka on melko itsestään selvää, että se on paljon rahaa) tai milloin niiden rakentaminen päättyy.

   Tämä on mainos:
   Bugatti suunnittelee nyt rakennuksia
   Bugatti


   Ladataan seuraavaa sisältöä