Suomi
Gamereactor
arviot
Buckshot Roulette

Buckshot Roulette on juuri sen mittainen kuin pitääkin

Erittäin lyhyt, ja erittäin halpa. Mutta kokemus on sen arvoinen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pääsin ensimmäisellä kerralla Buckshot Rouletten loppuun tasan 15 minuutissa. Hintaa ei ollut kuin muutamia euroja. Minulla kesti puoli tuntia pelata läpi Double or Nothing, joka avautuu ensimmäisen pelikerran jälkeen. Näin loppuun päästyäni koen saaneeni juuri sen, mitä saada piti. 45 minuuttia kekseliästä viihdettä kahvikupin hinnalla.

Mike Klubnikan peleistä on nähty pätkiä niin Twitchissä kuin TikTokissa. Balatro tekee pokerille sen, mitä Buckshot Roulette tekee venäläiselle ruletille. Kysymys on pelialan vastineesta lyhytelokuvalle, eli eräänlainen maistiainen siitä, mihin pelinkehittäjät pystyvät.

Peli alkaa alamaailman yökerhon likaisesta vessasta, ja taustalta kuuluu jytäävä musiikki. Pelaaja ei ole alhaalla tanssimassa, vaan heidän yläpuolellaan käytävällä kulkemassa parhaat päivänsä nähneestä ovesta pimeään huoneeseen. Toisessa puolella istuu vastapelaaja, joka on hirviömäinen olento. Nyt pelataan tappavilla panoksilla: venäläistä rulettia haulikolla. Jos pelaaja voittaa, rikastuu reilusti, mutta jos häviää... Ja siinäpä se peli sitten onkin.

Tämä on mainos:

Säännöt ovat yksinkertaiset, mutta mukana on hieman enemmän kuin vain venäläistä rulettia. Pelaaja valitsee aseen, ja jos osoittaa sillä itseään ampuen tyhjää, menettää vastapuoli automaattisesti oman vuoronsa. Peli etenee erissä, ja jokaisessa erässä on tietty lukumäärä kierroksia. Kun erän patruunat on käytetty, ladataan ase uudelleen. Pelaaja näkee vain lyhyesti ja nopeasti, milloin sisään menee paukkupatruuna, ja milloin aito lataus.

Eriä on kaikkiaan kolme, ja niin toinen kuin kolmaskin pelataan ylimääräisten työkalujen kera. Laatikollinen sikareita antaa elämän takaisin, oluttölkki ohittaa patruunapesässä olevan patruunan ja veitsi korottaa seuraavan patruunan tekemää vahinkoa. Työkalut ovat yksinkertaisia, ja ne muuttavat pelaamista hieman monipuolisemmaksi. Samalla mukaan tulee hieman strategiaa, kun peli muuten on vahvasti sattumaan nojaava.

Peli on ohi ennen kuin se ehtii kunnolla alkaakaan. Pelaaja joko kuolee äkkinäisesti, tai jää eloon kuitaten voittajana salkullisen rahaa. Buckshot Roulette lisää yksinkertaiseen menoon hieman syvyyttä, mutta ei kuitenkaan teeskentele olevansa enempää kuin onkaan.

Buckshot Rouletten pelaa mielellään useampaan kertaan, sillä hämyinen tunnelma, vanhan hyvän ajan äänisuunnittelu ja pelottava ulkoasu houkuttelevat uudelle kierrokselle. Näin luodaan jännitystä, eikä pelissä muutenkaan ole juuri moittimisen sijaa. Ostamista on helppo suositella halvan hintansa ansiosta. Klubnika osaa yhdistää hinnoittelun kokemukseen, joka ei ole yhtään pidempi kuin tarve on.

Tämä on mainos:

Buckshot Roulettessa saisi silti olla vähän enemmän, ehkä 10% verran, ja näin peliin tulisi hieman lisää syvyyttä. Toisaalta taas Buckshot Roulette on juuri sellainen kuin millaiseksi pelinkehittäjä sen halusikin tehdä. Ja tälle on nostettava hattua.

Lopuksi mukana on myös moninpeli. Ja se on mahtavaa se. Mutta ennen sen pariin sukeltamista voi peliä suositella.

Buckshot RouletteBuckshot RouletteBuckshot Roulette
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
On juuri oikean mittainen, mahtava tunnelma, hyvin hinnoiteltu ja helppo pelata
-
Pieni lisäsyvyys tekisi hyvää
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä