Suomi
Gamereactor
uutiset
Medal of Honor

Brittiministeri raivostui sotapelille

Medal of Honor liian mauton Liam Foxille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Iso-Britannian puolustusministeri Liam Fox kehottaa kauppiaita kieltäytymään Electronic Artsin uuden Medal of Honor -sotapelin myynnistä. Foxin mielestä pelin sisältö on loukkaavaa brittiläisiä kohtaan.

Medal of Honor sijoittuu Afganistanin sotaan. Sen moninpelissä on mahdollista pelata Taleban-taistelijoilla liittoutuneita vastaan.

Yahoo raportoi Foxin perustelleen kantaansa sillä, että "lapset ovat menettäneet isiään ja vaimot miehiään Talibanien käsissä". Ministeri pitää sopimattomana uudelleen luoda Talibanin toimia.

"Se on kuvottavaa ja olen vihainen. Vaikea uskoa, että kukaan kansalainen ostaisi näin täydellisen epäbrittiläisen pelin. Kannustan kauppiaita osoittamaan tukeaan sotajoukoillemme ja pistämään tämän mauttoman tuotteen pannaan", Fox paasasi.

Peli on samasta syystä kuohuttanut myös Yhdysvalloissa. Pelin tekijät sitä vastoin ovat puolustaneet tuotostaan sillä, että sodan osapuolille ei voi mitään ja peli kertoo sotaan osallistuneista ihmisistä.

Medal of Honor

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Medal of HonorScore

Medal of Honor

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

EA:n ja DICE:n yhteistyöprojekti yrittää palauttaa legendaarisen Medal of Honor -sarjan vanhaan loistoonsa modernisoimalla sodankäynnin.Ladataan seuraavaa sisältöä