Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Brittien Esports Championshipsit tarkentuivat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

British Esports Association on julkaissut ensimmäiset tiedot British Esports Championshipseista. Kyseessä on nimenomaan koululaisille ja opiskelijoille suunnattu turnaus, jossa kisataan peleissä Project Cars 2, Overwatch ja League of Legends.

Neliosaisessa kokeilussa ovat mukana 12-19-vuotiaat. Viikottaiset ottelut käydään, ja oppilaitoksilla saa olla omia sisäisiä karsintojaan. Kokeilulla on toki tarkoituksena rohkaista nuorta polvea e-urheilun pariin. Toiminta tehdään yhteistyössä opettajien ja opetusviranomaisten kanssa.

Kokeilun jälkeen alkavat kansalliset mestaruuskisat syyskuussa, ja meno jatkuu aina heinäkuuhun asti.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä