Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

British Hurricane voitti Overwatch Contenders Season 1:n maaliskuun turnauksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutaman viime vuoden ajan British Hurricane on ollut kova luu Euroopan Overwatch Contendersissa, mutta sitten kyseinen joukkue siirtyikin pelaamaan Overwatch Leaguessa, ja seuraajajoukkueella onkin ollut vaikeampaa. Siitä huolimatta Contendersin Season 1:n maaliskuun turnaus osoitti, että British Hurricane on edelleen iskussa. Voittoa hehkutettiin Twitterissä.

Finaali pelattiin 2. huhtikuuta, ja vastakkain olivat British Hurricane ja Ex Oblivione. Lopulta tulos oli 4-2. Seuraava turnaus osoittaa, jatkuuko samanlainen voittokulku.

Overwatch
British Hurricane

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä