Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Boston Uprisingin valmentaja ja analyytikko vaihtoon

Jääminen 2020 Overwatch Leaguen jumboksi oli liikaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Boston Uprising kertoo Twitterissään valmentaja Rollon "Mini" Hamelin ja analyytikko Jake "Spackle" Connellin jättävän tiimin. Molemmat ovat jo ilmoittaneet etsivänsä uusia haasteita organisaation ulkopuolelta.

Muutos on merkittävä, sillä Mini on edustanut seuraa jo vuodesta 2017 lähtien. Jonkinlaista muutosta on silti syytäkin hakea, sillä organisaatio jäi 2020 Overwatch League -kauden hännänhuipuksi.

Mini kommentoi asiaa Twitterissä kertoen matkan seurassa olleen todellista vuoristorataa.

"The past three years with Boston have been a long roller coaster of emotions, but now it's time for me to move onto new adventures."

Overwatch
Boston Uprising

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä