Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands

Borderlandsin uusi lisäri paljastui

Gearbox ei ole tietovuodosta moksiskaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Moni pelistudio kirkuu kauhusta ja raivosta, kun salassa pidetty tieto vuotaa julkisuuteen. Gearboxin kanta asiaan on "entäs sitten?" Pelilafka on kehittelemässä neljättä lisäosaa yllätyssuosikki Borderlandsille -- lisuri kiskoo antisankarit takaisin kuvioihin pysäyttämään claptrap-robottien vallankumousta. Kyllä, rasittavia pikku robotteja pääsee kurmottamaan nyt oikein olan takaa.

Vallankumouksen on laittanut liikkeelle peruspelin lopussa nähty Interplanetary Ninja Assassin Claptrap. Tämä Hyperion-yhtiön luoma robotti kyllästyi katsomaan, kuinka lajitovereita sorretaan ja surmataan, joten sille piti pistää loppu. Nyt Hyperion yrittää siivota koko sotkun maton alle ja pestä kätensä kaikesta vastuusta, ja siivoojiksi lähetetään tietysti pelin sankarit. Siivottavaa piisaa, sillä claptrapit ovat animoineet tappamistaan ihmisistä epäkuolleita raivopäitä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Borderlands-leffa saattaa todella toteutua!

Borderlands-leffa saattaa todella toteutua!

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Olisiko Borderlands-leffa mielestäsi kova juttu? Siinä tapauksessa jatka lukemista, sillä sellainen saatetaan todellakin nähdä tulevaisuudessa. The Hollywood Reporter...Ladataan seuraavaa sisältöä