Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands 3

Borderlands-studio Gearbox myydään Take-Two Interactivelle

Embracer Group laski studion vapaalle jalalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Embracer Group on irtisanonut väkeä, kuopannut peliprojektejaan ja kaupannut studioitaan sinne ja tänne. Nyt Borderlandsin kehittäjä Gearbox on päätynyt uusille omistajille.

Gearbox myydään Take-Two Interactivelle mukavalla 460 miljoonan dollarin hinnalla. Summa katetaan kokonaisuudessaan Take-Two'n osakkeilla, jotka Embracer Group sitten kauppaa saadakseen pätäkkää käyttöönsä. Kauppa odotetaan saatavan päätökseen kesäkuun lopussa 2024.

Gearboxia sarjoineen ei kuitenkaan myydä pois kaikkineen. Take-Two'lle siirtyvät Gearbox Software, Gearbox Montreal, Gearbox Studio Quebec ja pelisarjat Borderlands, Tiny Tina's Wonderlands, Homeworld, Risk of Rain, Brothers in Arms ja Duke Nukem. Embracerin tallissa sen sijaan pysyvät jatkossakin Gearbox Publishing San Francisco, Cryptic Studios, Lost Boys Interactive, Captured Dimensions ja sitten Remnant, Hyper Light Breaker, Neverwinter Online ja Star Trek Online.

Take-Two Interactive on jo kommentoinut kauppaa todeten, että Gearboxin tulevaisuus pitää sisällään "viisi jatko-osaa, joista kaksi on Borderlandsia ja Homeworldia, ja ainakin yksi kokonaan uusi pelisarja".

Borderlands 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä