Suomi
Gamereactor
lifestyle

BMW järjestää kilpailun autopelien kehittämiseksi

Sitä isännöidään AirConsolen rinnalla, ja ajatuksena on hyödyntää autopelikokemusten potentiaalia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka se on tällä hetkellä edelleen hyvin kapea osa pelimaailmaa, autot ovat yhä kehittyneempiä teknisesti ja niissä on useammin näyttöjä ja HUD-laitteita, jotka tukevat viihdevaihtoehtoja, kuten elokuvien katselua tai jopa pelien pelaamista. Vaikka Tesla on suurelta osin ollut eturintamassa tuomassa pelejä autoihin, BMW kaksinkertaistaa myös tämän ponnistelun, koska se on nyt tehnyt yhteistyötä AirConsolen kanssa isännöidäkseen kilpailua erityisesti autoissa pelattavien pelien kehittämisestä.

Kilpailua mainostetaan Game Developer Conference San Franciscossa, joka alkaa viikon kuluttua, ja kehittäjät, jotka haluavat osallistua tähän kilpailuun, voivat lähettää teoksiaan tästä päivästä aina 8. kesäkuuta ilmestyvään määräaikaan asti.

Kun lähetykset on tehty, neljä parasta peliä valitaan, ja kehittäjät palkitaan 5,000 XNUMX eurolla kovasta työstään. Jos voittavat pelit ovat riittävän laadukkaita, AirConsole on jopa sanonut rahoittavansa pelin täyden kehityksen, jotta se voidaan sisällyttää AirConsole-alustalle palvelua käyttävissä autoissa.

"Kuten autoteollisuus korosti CES: ssä, pelaamista autossa tapahtuu. Pelintekijöiden on alettava luoda pelejä auton käyttötapaukseen, ei vain tuoda pelejä autoon", sanoo AirConsolen pelijohtaja Antti Makkonen. "Puhelimien käyttäminen ohjaimina auton sisällä tekee pelaamisesta helppoa ja hauskaa kaikille, varsinkin kun otetaan huomioon, että kaikki eivät omista peliohjainta tai että pelaaminen suoraan auton kosketusnäytöllä saa käsivartesi väsymään melko nopeasti."

Tämä on mainos:

Aiotko osallistua kilpailuun?

BMW järjestää kilpailun autopelien kehittämiseksi
BMW


Ladataan seuraavaa sisältöä