Suomi
Juuret

Juuret

Kirjoittaja goljat 10. marraskuuta 2015 kello 19:42

Moro GR crew. Miten menee? On aika taas pitkästä aikaa aktivoitua foorumilla. Viime vuodet on mennyt suurimmaksi osaksi retropelien parissa. Retropelejä pelatessa opin arvostamaan enemmän yksinkertaista pelisuunnittelua, aikana jolloin pelit tehtiin puhtaasti peleiksi.

Koin tuossa joku aika sitten pienen peli burnoutin. Peli burnout sai minut erään hassun sattuman kautta palaamaan juurilleni. Löysin NES konsolin ja tästä heräsi kiinnostukseni retropeleihin. Retropelejä haaliessa ja rahaa polttaessa heräsi myös uudelleen kaipuu nykyaikaisiin tarinavetoisiin peleihin.

Sitten tapahtui MGS V. MGS V julkaisu sai tämän miehen vedettyä ylös homeisten NES, SFC, SATURN lootien keskeltä takaisin nykyaikaan. Oli aika leikata naavapartakin jo. Nyt on tullut taas ihmeteltyä kuinka huikeita uusia pelijulkistuksia on tullut lähiaikoina. Suureksi hämmästyksekseni Fallout 4 julkaistiinkiin juuri. F4 on juuri sitä mitä olenkin kaipaillut homehtuessani retropelejen parissa.

Postauksen pointtini oli se, että kun peliburnout iskee niin sinulla on tuhannen taalan paikka palata ajassa taaksepäin. Paluu alkulähteille voi olla sinullekkin juuri se sopiva piristysruiske harmaiden julkaisujen aikaan. F4 haen kaupasta lähipäivinä, nyt menen pelaamaan hieman Radiant Silvergunia arcadetikulla. Huomasin myös retrovuosina, että arcadetikku on ainut oikea tapa pelata mätkintöjä ja shmuppeja. Kuten eräs räplaulaja sanoi "sakset on paras tapa leikata pizzasta slaissi"

Muokattu 2015-11-10 19:43:
PS: Blogikirjoitukseni jäi hieman tyngäksi alkuperäisestä. Kirjoitin edellistä noin tunnin, kunnes vahingossa dellasin sen D'Oh. Tässä blogissani kirjoitin muististani tuhoutuneen blogini pääpointit

HQ