Suomi

Kun flunssa yllättää.

Kirjoittaja goljat 4. tammikuuta 2012 kello 21:20

On tarttunut vissiin tuolta lenkkipoluilta tämmöinen mukava pikkulämpö ja raivostuttava nuha. Harmitti todella kovasti nyt sairastua kun olin jo suunnitellut lähteväni pieneen reissuun loppuviikosta. Suunnitelmat meni kertaheitolla uusiksi.

Päätin nyt, että kun kerta oon kipeä niin nyt rentoudun ja nautin relaamisesta. Onneksi tiistaina tipahti postiluukusta Alien Anthology -bluray boksi. Päätin ryhdistäytyä vielä sen verran, että ennenkuin heittäydyn vuoteen orjaksi niin haen ainakin jääkaapin täyteen mättöä. Tunnustanpa nyt tässä, etten ole koskaan aikaisemmin edes katsonut Alien II leffaa. Jatko-osaa jota jotkut väittävät alkuperäistä paremmaksi.

Sitten itse tärkein resepti. Battlefield III. Aika menee muutenkin kuin siivillä tämän parissa. Näitten parissa on ihan rento sairastella. Pikku rentoutuminen ennen tulevaa tenttiputkea on varmasti ihan paikallaan. On ihan mukava joskus nähdä ikävissä asioissa hyviä puolia, joten siksi päivän biisi Monty Python - Always look on the bright side of life
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

HQ