Suomi

Next Generation pelit. (Anteeksi tämä pitkä saarna)

Kirjoittaja Wolffiix 14. joulukuuta 2015 kello 15:52

Pelien aika kausi on muuttunut ja paljon. On hyviä pelejä ja sitten on aika huonoja. Mitä minä vaadin peleissä? Hyvä juoni jotta saa pelaajan kiinnostumaan, enemmään vaihtelevuutta, Soundtrackit ja pelityyli. Itse en ole koskaan välittänyt click and point peleistä mutta kyllä niitä löytyy minun pelikokoelmista. Olen enemmään tarina pelaaja, pelissä pitää olla hyvä juoni että pelaisin sitä koko ajan.

Miksi sanoin että on myös huonoja pelejä? Nyt en puhu ainoastaan peli tarinasta vaan pelin toiminasta. Olin ostannut kesällä Assassin's Creed: Unity, tarina on loistava, hahmon suunnitellut on hyvä, mutta tämä ihmen pelin bugit. Pelissä on niin paljon bugeja että en pääse välillä yhtä tehtävä läpi ilman että joudun käynnistämään pelin uudelleen ja niin ei saisi olla. Pelin Grafiikka on ok mutta kun siihen se on enemään painottettu että yksi kivi kiiltä kuin papin *****. Muuten peli on tosi kiva. (arvostelu tulee myöhemmin.)

Simulaattori peli: Mitä ihmettä? missä on kaikki hyvät tarinat? Älkää tosissaan ymmärtäkö väärin, jotkut ovat aika hauskoja mutta niitä on liikaa, esimerkkiksi I am bread, pelin tarkoitus on että leipä kulkee ympäri kämppää ja etsi joko leivänpaahtimen, patteri tai joku pannu että voisit grillatta itseesi. Toinen on Goat, olet vuohi ja sekoilet siellä. Olenko minä vaan niin älytömän tyhmä että en tajua näitä? Toki en kiellä niitä pelamasta, tämä on vain minun mielipiteeni ja pari minun muiden kaverien mielipide.

Click and point: Pelaan esimerkkiksi The Wolf Among Us (Arvostelu tulee myöhemmin) ja olen nähnyt sivusta kuin kaverini pelaa Until Dawn ja nämä kaksi ovat minun suosikkeja, mutta tulehan ne aika tylsäksi kun niitä vain vaan pelaisi. Haluan hakkatta minun peli nappulat rikki pelissä. Olen aika raju pelaaja muutenkin. ;)

Eli pelinkehittäjät. Jos haluatte pelaajan kiinnostumaan peleistä, Tutkikaa asiaa. Noh tässä on vaa huonoja puolia :D Olen kamala ihminen, antakaa anteeksi ;;__;;

HQ