Suomi
Blog
Paras Assassin's Creed -traileri

Paras Assassin's Creed -traileri

Kirjoittaja Two_Face 17. tammikuuta 2015 kello 19:17

Assassin's Creed The Challengen toisen viikon aiheena oli paras AC -sarjan traileri. Tässä minun:


Assassin's Creed -sarja on tuttu näyttävistä trailereista, joihin on upotettu useita satoja työtunteja. Grafiikka on lähes realistista ja musiikki on tarkkaan harkittua. Parhaiten on näiden elementtien yhdistämisessä mielestäni onnistunut Assassin's Creed 4:n ensimmäinen traileri. Siinä pahamaineinen Mustaparta kertoo piraattitovereilleen kapakassa mysteerisestä Edward Kenwaystä, joka paljastuu varsinaiseksi hurjapääksi. Mies hyökkää etulinjassa laivojen ja vihollisten kimppuun, mäiskii baarikärpäsiä ja hurmaa naisia. Siinä sivussa vielä hoitelee hämyisiä assassiinin hommia. Yksityisasioista ei kannata kysyä, koska siinä voi käydä todella huonosti. Kenway etäisesti vaikuttaa aiempien osien charmikkaalta Ezio Auditorelta, mikä on todella suuri kehu.
Olin heti myyty.

Traileri oli kaikin puolin erinomainen. Sen kertomistyyli oli aiempia erilaisempi, se lievästä synkkyydestä huolimatta pyrki olemaan kevyt ja kaiken kukkuraksi se näytti aivan upealta. Katsoin sen arviolta kymmenisen kertaa uudelleen, koska en vain saanut siitä tarpeeksi. Kaikki ne slow motion -koreografiat olivat niin mainioita, ja ympäristö vaihteli runsaasti väläytellen mitä kaikkea tuleva tuo. Intensiivisyys piti minut tiukasti ruudun ääressä.

AC3 jätti useita kysynyksiä vailla vastausta, joten olin erittäin innostunut jatko-osasta, varsinkin kun teema oli näin kiinnostava. Onneksi näin jälkikäteen voin sanoa, että en pettynyt ollenkaan. Tuloksena tuli minun listalla yksi kaikkien aikojen parhaimmista peleistä.

HQ