Suomi
Blog

Barbimaailmamme

Kirjoittaja Two_Face 8. tammikuuta 2012 kello 16:29

Mikä helkkari siinä on että Adelen pitäisi laihduttaa? Musiikkia kuunnellaan, ei nähdä.
Mikä siinä on että yhä nuoremmat ja nuoremmat pikkutytöt haluavat olla nykyistänsä laihempia? Pitäisikö syyttää Barbi-, Bratz-, MoxieGirls- ja mitä nukkeja niitä onkaan. Oletko kertaakaan nähnyt lihavaa tai edes tasapaksuista nukkea näistä yllämainituista merkeistä? Huomaa: Original-nukkea, ei mitään japsipiraattipaskaa.
a) Olet, siis valehtelet tai ihmetät minua suuresti.
tai b) Et ole, eli et valehtele tai ihmetä minua suuresti.
Valitsen jälkimmäisen.

Palataan Adeleen. Yli 10 miljoonaa myytyä levyä. Paljon? Onhan se, kun nykyään melkein kukaan ei OSTA levyjä, vaan lataa netistä ja huonolla tuurilla voi saada vain troijalaisia viruksia ja muita matosia. Eli on aika hyvin. 10 miljoonaa levyä myyty pelkällä lauluäänellä, ei pornomaisilla musavideoilla. Ehei. Ja jos aikookaan vähentää kiloja reilusti tai vähentää vaatetta, en ole enää hänen faninsa.
Koska fanitan häntä vain siksi että on sitä jotain, että osaa olla oma itsensä, kuten Melanie Amaro, X Factor USA:n tämänvuotinen voittaja alkoi laulun jälkeen puhumaan normaalilla äänellänsä, ei sillä feikillä, vaan alkuperäisellä korostuksellansa.

Mites pelirintamalla? Mietitääs, yleensä pelin päähenkilö on laiha, noin kokoa 36. Too Slim-leima sinne. Mutta mieti Lara Croft 20 kiloa lihavampana. Ei varmasti pyörisi enää nörttipoikien päiväunissa. Niko Bellic serkkunsa Romanin mitoissa? :D
Siinä jäisi poliisia pakoon juoksemiset vähälle..

Takaisin musiikkiin.
Lady Gaga L-koossa? Tai Rihanna? Katy Perry?
Justin Bie...
Ei helvetti tuota nimeä en jatka vaikka maksettais.

Siis tän vihaisen blogin pointti on se, että miksi artistien, peli- ja TV-sarjahahmojen, normaalien ihmisten, on oltava niin XS-kokoa.
Onko se seksikästä? Emäntäni ei varmana mahtuisi XS-kokoon, saatika S-kokoon. Eli ei.
Onko se myyvää? Kyllä on. Ja lujaa.

Niin ja näin lopuksi haluaisin painottaa, että tämä ei siis tarkoita sitä että kaikkien pitäisi olla joko XL- tai XS-kokoinen, vaan sellainen miten haluaa olla. Ilman painostusta. Ilman laiheliininukkeja jotka muokkaavat nuoren lapsen ihanneminäänsä. Ilman niitä rihannoja ja muita jotka käyttävät ''vaatteet pois ja raha kilisee'' -tekniikkaa. Jotta voisi olla vain se oma itsensä.
Myönnän, käyn salilla. Mutta ei siksi että olisin niin lihaksikas täyteen pumpattu muskelimasa. Ehei. Vaan siksi että olisin hyvässä kunnossa.

Kommentoihan nyt hyvä ihminen. :)

HQ