Suomi
Whaat happens to me??

Whaat happens to me??

Kirjoittaja MarQuise8 16. kesäkuuta 2013 kello 20:02

Olen reilut 20 vuotta pelannut videopelejä, enkä usko ajatukseen että liika on liikaa(pelien kohdalla), mutta minulle tuli seinä vastaan, ja sitä on vaikea ylittää...

Pelikoneeni on xbox360, omistan kymmeniä pelejä, "uusia" pelejä tulee hankittua 'bout 5 vuodessa. Minulla on jokunen kaverikin livessä, ja niiden kanssa tulee usein pelattua.

Näin joku aika sitten xbox dashboardilla trailerin uudesta zombiemättö-pelistä. Olin ihan haltioissani, koska olen rakastanut zombeja koko ikäni, ja pidän erityisesti zombi-aiheisista peleistä.
Kyseessä oli peli nimeltä: State of Decay.
Peli tuli kuin puskista. Koskaan aikaisemmin en ollut kuullut koko pelistä, ja heti olin ihan täpinöissä. Googletin tietoja pelistä, ja innostuin vielä enemmän kun luin joltakin peliaiheiselta keskustelualueelta, että SoD sisältäisi co-op mahdollisuuden.
Ai että. Tunne oli fantastinen. Oli pakko nipistää itseäni varmistaakseni, että olen todellakin hereillä. Unelma saada hyvä zombiepeli boxille, oli käynyt toteen.

6.5.2013 se tapahtui. State of Decay ilmestyi.
Saman tien pelaamaan. Aika pian huomasi, että peli on tosi buginen, ja ettei pelissä ole cooppia, ja tuskin tulee koskaan olemaankaan, mutta annoin pelille anteeksi, koska olin odottanut tätä niin pitkään. Ensimmäinen yö meni pelatessa, ja seuraavana päivänä töissä mietin vain pelistrategioita. Ja saman tien töistä tultua SoD käyntiin. Kaverit pyysi minua jatkuvasti Ladin pariin, mutta minulla oli tärkeämpää tekemistä. Tätä kesti pari viikkoa.

Pelatessa huomasi että henkilökohtainen RAGE-mittarini täyttyi sitä mukaan kun peli bugeili. En enää antanut pelille niin paljon anteeksi, kuin olin alussa antanut, hermot petti, mutta jatkoin silti pelaamista.
Jossain vaiheessa raja kuitenkin tuli vastaan...

Olin pitkällä pelin loppu-puolella, kun huomasin, ettei käteni tottele. Yritin jatkaa pelaamista, mutten pystynyt. Kuin vailla itsekontrollia, lopetin pelaamisen, sammutin boxin, ja lähdin ulos.
Kävelin, sitten juoksin. Mietin että mitä ***tua?! Mitä ****ettiä tapahtuu?!
Jalat ei tottele. Kädet ei tottele. Näytän varmasti erittäin hölmöltä kun juoksen peliohjain kädessä.

Jotenkin sain ohjattua itseni takaisin kotiin. Kokosin ajatuksia kotona, ja mietin, mitä minulle tapahtui. Ajattelin, että tsiiisuz oon tulossa hulluksi. Menin jääkaapille, korkkasin oluen ja käynnistin boxin. Liitin ohjaimeen ja jatkoin SoD:n pelaamista. 10minuutin päästä, käsi lakkaa toimimasta, boxi sammuu, ja sama rumba uusiks. Ulos, kävelemään, juoksemaan, hikisenä ja väsyneenä kotiin.

Siiis whaaaaaaattt? Mitä täällä tapahtuu?
Mitä minulle tapahtuu??? En ole sen jälkeen uskaltanut käynnistää boxia, saati koskea edes ohjainta. Pelottaa liikaa, että lähtisin taas juoksemaan ulos ohjain kädessä, varsinkin, kun Suomen kesä on nuin hirveän sateinen..

Ps. Kertokaa minulle, miten pääsisin eroon tästä ongelmasta, ja miten pystyisin taas palaamaan pelien pariin?

By. Joona

Pss. Kuva ei ole omaa aikaansaannosta, löysin netistä, ja pidän kuvasta tosi paljon. Poistan tietenkin, jos omistaja niin haluaa :)

HQ