Suomi

Intti tarina 3

Kirjoittaja Luftwaffe 28. huhtikuuta 2014 kello 10:39

Tere taas täältä haminan varuskunnasta!

Aikaa on enään vähän. Palvelus päättyy aliupseerina 52 päivän päästä ja pitäisi alkaa suunnitella tulevaisuutta jälleen kerran uudelleen...
Mihin ryhtyisi palveluksen loputtu?

"Pitäisikö jäädä valtion leipiin?" kysyy ääni päässäni...
Vääpelin hommat ovat kyllä alkaneet meikäläistä kiinnostamaan tämän johtajakauden aikana...

Mutta asiaan!

TJ on enään 52 ja kaikki odottavat jo innolla reserviin pääsemistä. Käytävällä olevalle "nappitaululle" muut alijohtajat tai 165 päivää palvelevat jääkärit päivittävät joka päivä TJ:n ylimääräisistä napeista.
Joka päivä kyselen päivän pokemonia jääkäreiltä tai muilta alikeilta :)

Tällä hetkellä hommani ovat todella vähäiset.
Safkaa ei tarvitse enään pahemmin viedä metsikköön kun kaikki oppilaat ja jääkärit puputtavat melkein pelkästään sissimuonaa. Harmillista sinäänsä, sillä pidän ruuan kuskaamisesta.

Saimme kolleegani kanssa yhden oppilaan nakkikoneeksemme. Joutui keskeyttämään kurssin jonkin fyysisen syyn takia ja jäi 165 pv palvelukseen meidän apulaiseksemme. TJ romahti jätkällä :)
Tämä apulainen vähentää entisestään vähää työtämmä. Teemme kolmestaan nyt noin puolen miehen hommat. :D

RUK kurssi alkoi viime viikolla täällä haminassa. Nyt täällä pyörii noita rukki- tötteröitä niin maan perkeleesti. Muke aina ihan täynnä porukkaa.
Huomasimme upseerioppilaiden joukossa yhden tulenjohtooppilaan joka sattumalta näyttää aivan meidän komppanian päälliköltä, kapteeni Sakari Salilta! :lol:

Tämän hetkinen kuumotuksen aiheena tässä komppaniassa alijohtajien keskuudessa on tulevat ylennykset: "Kuka saa kersantin natsat?" on alituinen puheen aihe. Niin täällä, kuin viereisessä kuljetuskomppaniassakin.
Osa odottaa innolla, osa ei halua niitä ollenkaan.
Pari viikkoa sitten oli oppilaiden ylenemis tilaisuus tuossa komppanian takapihalla. Silloin kun olimme vielä itse oppilaita, omat alikkimme ylennettiin samaan aikaan oppilaiden kanssa joten odottelimme itse samaa.
Kaikki kuumottelivat toisiaan ja löivät vetoa minun ja kolleegani väliltä.
Yhtäkkiä minut kutsuttiin luutnantin puheille, oli jotain ensi viikon juttuja vain. Kun palasin muiden alijohtajien luo muotaan, kaikki olivat varmoja että minut oltiin ylennetty. "Kohta kajahtaa käsky..." Sanoi alikersantti Teelahti.
Ei harmi vain ollut.
Peli jatkuu...

-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------

Eli siinä pieni pläjäys tapahtumista.
"KYSSÄRI SIELT TAKAA!"
Kyssäreitä saa toki pistellä tulemaan jos jokin jäi epäselväksi tai haluaa omia eväitä omaan tulevaan varusmiespalveluun, vaikkapa tänne haminaan.

Eli aamuja kaikkille tuleville tai nykyisille mosille. TJ 52 ja pokemon meowth :D

Terveisin: Alikersantti Luftwaffe

HQ