Suomi

In the Beginning

Kirjoittaja Jaketonica 15. tammikuuta 2014 kello 22:52

Blogia pukkaa. Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa kokeilla blogin kirjoittamista. Katsotaan kiinnostaako se ketään. Onko sillä toisaalta väliä, jos vaan tykkää kirjoittaa. Lukee sitten kuka tahtoo. Tämä ensimmäinen blogi tekstini on enemmänkin alustusta mahdolliselle jatkolle. Olen 22 vuotias miehen alku. Gamereactoria olen lukenut yli vuoden, en ole hirveästi keskusteluihin osallistunut, joku on kuitenkin saattanut törmätä teksteihini. Aktiivisempi olen kuitenkin ollut tuolla Moontv:n sivulla ja kommentoinut todella moneen Gamer jaksoon, ylipitkiä kommentteja. Mutta asiaan kaikki tulet Gamereactoriin varmasti pelien takia, (Daa) onhan tämä pelisivusto. Ajattelin siis että parhaiten kerron itsestäni eräänlaisella listalla. Lista on tietysti tehty oman makuni mukaan, se ei siis ole ehdoton totuus.

Lista on n. 20 suosikkipeliäni

21. Spyro The Dragon.
Tarvitseeko tätä sen enempää selvittää. Kuului lapsuuteni ensimmäisiin ps1 peleihin.

20.Crash Team Racing, ystävien kesken CTR. Paras kartti peli ikinä. Vielä muutama vuosi sitten opiskeluna aikoina, solu kämpässä pelasimme kavereiden kanssa kilpaa tätä joka päivä. Kaikista Time trialeistakin tuli silloin platiniumin palkinto. Oma suosikki kenttäni oli ja on Papu Papus pyramide? no se kenttä kuitenkin.

19. Pokemon Crystal
Listan kolmas Nintendon yksinoikeus peli. Minulle se viimeinen pokemon peli. Tämän jälkeen pokemoneja alkoi itselle alkoi olla ja liikaa. Ennen Crystallia omistin Redin. Cystal on kuitenkin mielestäni monipuolisempi ja lisäksi omissa muistoissani parempi sen takia, koska kaveri omisti Goldin ja hänen kanssaan otettiin aika useasti matsia paremmuudesta. Harmikseni pelistä loppui patterit ja kaikki 100 leveliset aloitus pokemonit ja muut pyyhkiytyivät pois.

18. Need For Speed Underground
Listan ensimmäinen ps2 peli. Ensimmäisiä ps2 peliä joka tuli ostettua, Vapaa ajattavuus loistavat kisat. Auton muokkaus. Paras NFS peli tähän mennessä. Tästä Remake niin olisin enemmän kuin iloinen.

17.Vigilante 2 offence.
Toinen autopeli ps1 ajoilta. ''romurallia''. Pelin ideahan oli tuhota toisen auto erilaisilla aseilla. Yksi parhaista pelimuistoistani liittyy tähän peliin. Arizona kentässä nimittäin kun viipyi tarpeeksi aikaa. Iskeytyi kenttään, meteori. Tuhoamalla sen sisältä tuli muurahaisavaruus olio joka ampui laaseria, Activisionin peli, itse pidän Activisionia edelleen yksinä parhoista julkaisioista. Vaikka heillä Codi sarja onkin.

16 Toy Story 2. toinen tai kolmas lisenssi peli, vaikkakin Bug's life ja keisarin uudet kuviot oli lähellä myös päästä listalle. Joskus osattiin tehdä loistavia lisenssiä pelejä, nykyään ne ovat harvemmassa. Niitä kuitenkin on esimerkiksi viime vuonna Activisionin toimesta julkaisema Deadpool.

15. Dragon Valor pleikka 1.lle. Loistava peli, toi mieleeni Final Fantasyn ilman vuoropohjaisuutta, Musiikki on edelleen loistavaa. Harmikseni tätä peliä en saanut päätökseen, sillä peli oli niin iso että se tuli kahdella levyllä, ja toinen levy ei jostain syystä toiminut.

14. Sleeping Dogs
Sain tämän ilmaiseksi ps plussasta, ja onneksi sain, kyseessä kuitenkin loistava peli. Oli nyt Xbox livessä ilmaisena myös, toivottavasti mahdollisimman moni sen on ladannut tai ostanut. En GTA. peleistä ole koskaan tykännyt, mutta Sleeping Dogs iski. Loistavat tehtävät. Hyvä tarina. Sääli että dlc olivat aika huonoja. nukkuvat koirat 2 odotellessa.

13. The Unholy War
Listan ainoa taistelupeli, jossa oli myös vuoropohjainen, shakki taistelu. PARAS TAISTELUPELI KOSKAAN.

12. Spiderman
Ps1 peli, Loistava peli, hämähäkkimies fanille pakko hankinta. Tämäkin PARAS SPIDERMAN PELI joka on tehty, SO FAR. Activisionin taas. EEL NATS.

11. [Prototype]
Hämiksen, Wolverinen, Hulkin ja muut lyötiin yhteen, Syntyi Alex Mercer. Ensimmäinen ps3 pelini. Vapaa maailma huikeat taidot. Valitettavasti tämän pelin tekiä tiimi taidettiin lakkauttaa, joten prototype 3 ei näillä näkyvin tule. Tämän pelin Platinium Trophystä olen erikoisen ylpeä, sillä siihen meni lopulta 2 vuotta (ei aktiivista) pelaamista. Jälleen Activisionia.

Lista puolessa välissä, pidempää tekstiä en tällä kertaa kirjoita. Part 2 tulee kun kerkiän sen tehdä. järjestysnumerot tavallaan kusevat, sillä listaan nousi tätä kirjoittaessa peli jota ei voi jättää pois. Se tulee olemaan seuraavassa blogissani. Kommentoikaa omia mielipiteitä, ja kokemuksia. JA miksi aina ilmoitin mikä peli oli Activisioni? no haluan vaan muistuttaa että Activision oli ja on edelleen pelaamisen kantava voima.

HQ