Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzcon taas Anaheimiin marraskuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on julkistanut Blizzcon 2018 -tapahtuman. Kyseessä on vuosittainen iso juhla, jonka aiheena on kaikki Blizzardiin liittyvä aina pelejä ja e-urheilua myöten. Tänä vuonna ajankohta on oleva 2.-3. marraskuuta, ja paikkana on jälleen kerran Anaheimin Convention Center. Liput saapuvat myyntiin 10. ja 12. toukokuuta, ja digitaalisen sisällön liput puolestaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

25.-29. lokakuuta nähdään Blizzard Arenalla Los Angelesissa StarCraft II World Championship Series Global Finals, Heroes of the Storm Global Championship Finals ja World of Warcraft Arena World Championship Finals. Luvassa on myös Overwatch World Cup ja Hearthstone Global Games.

Tulevien kuukausien aikana selviää paikalla oleva elävää musiikkia soittava orkesteri. Aiemmin paikalla ovat olleet muun muassa Metallica, Blink 182 ja Foo Fighters.

Lisätietoa on täällä.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä