Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Blizzcon 2017 käynnistyy perjantaina

Blizzard-pelien fanit kerääntyvät kokoon Anaheimissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Järjestysnumeroltaan jo 11. Blizzcon on valmis alkamaan. Blizzardin oma pelitapahtuma järjestetään Anaheim Convention Centerissä Los Angelesin etäläpuolella nyt tulevana viikonloppuna 3.-4. marraskuuta.

Tiedossa on tuttuun tapaan roppakaupalla julkistuksia koskien jättistudion pelivalikoimaa, mutta ennakolta mitään valtavia uutisia ei ole vuotanut julkisuuteen. Toivon mukaan luvassa kuitenkin on mehevien lisäosien paljastuksia esimerkiksi Hearthstoneen, World of Warcraftiin ja muihin.

Gamereactor on todistamassa tapahtumia paikan päällä, ja jännimmät uutiset, ennakot ja tunnelmat julkaistaan Gamereactorin sivuilla viikonloppuna ja ensi viikolla. Fiiliksiin voi tietysti ottaa osaa Blizzardin virallisten live-striimien avulla, joissa esport-kisoja käydään pitkin viikkoa huipentuen finaaleihin viikonloppuna. Mestaruudet ratkaistaan muun muassa Overwatch World Cupissa, Hearthstone Inn-vitationalissa ja StarCraft II WCS Global Finalsissa.

Jos haluaa nähdä kaiken kotisohvalta, niin kannattaa napata Virtual Ticket, jonka kautta näkee esportin lisäksi kaikki erikoistapahtumat, paneelikeskustelut ja cosplay-kilpailut. Loppushow'n tähtenä on tällä kertaa Muse. Virtuaalilippusta pitää kuitenkin pulittaa vajaa kolmekymppiä.

Tapahtuman aikatauluun ja sisältöön pääsee tutustumaan virallisilta sivuilta täältä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä