Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard World -kartta ei vielä mukana Overwatchin kilpailullisessa pelaamisessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard World on uusin kartta, joka saapuu Blizzardin Overwatchiin. Kyseessä on huvipuistoteemainen areena, jossa ovat läsnä tavalla ja toisella muutamat yhtiön tunnetuimmista sarjoista. Virallisten tietojen mukaan uusi kartta ei tule Competitive-pelaamiseen ennen yhdeksättä kautta. Sen sijaan Quick Play ja Custom Games -tiloissa kartta on pelattavissa.

Tällä hetkellä Overwatchissa on menossa kahdeksas kausi, ja oletettavasti siis yhdeksäs kausi alkaa pian kahdeksannen päättymisen jälkeen.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä