Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard vastasi Overwatch Leaguen hintahuhuihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor uutisoi taannoin, että huhun mukaan Overwatch Leagueen osallistuminen maksaisi 20 miljoonaa dollaria. Blizzard on nyt antanut virallisen tiedotteen asiaan liittyen.

Blizzard ilmoitti, ettei se aio julkaista asioista tietoa ennen kuin niiden aika on. Heidän mukaansa kannattaa myös miettiä kahdesti ennen kuin julkaisee tietoja varmistamattomista lähteistä.

Toisin sanoen tiedote oli oikeastaan yhtä tyhjän kanssa, sillä se ei sen enempää varmistanut kuin kiistänytkään verkossa velloneita huhuja.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä