LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle
   Overwatch 2

   Blizzard tekee yhteistyötä Porschen kanssa brändätyssä D.Va-robotissa

   Ja lupaa yhteistyön, joka debytoi kaudella 10.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Crossoverissa, jota monet eivät todennäköisesti ennakoineet, Blizzard on tehnyt yhteistyötä italialaisen autojätin Porschen kanssa yhteistyössä, joka sisältää pelin sisäisiä elementtejä ja erittäin todellisen ja erittäin siistin fyysisen luomuksen.

   Yhteistyön myötä D.Va saa uuden kosmetiikan, joka muuttaa hänen robottinsa Porsche Macan EV -tyyliseksi puvuksi. Jep, EV inspiroi Kaiju-taistelurobottipuvun uusinta mallia, jossa on Porsche-logot ja värimaailma, joka on suunnilleen niin valkoinen ja minimalistinen kuin voit toivoa.

   Mukana on myös liuta lisää kosmetiikkaa, mutta todella jännittävä osa tätä yhteistyötä on se, että Blizzard ja Porsche ovat itse asiassa muuttaneet tämän merkkisen robotin todelliseksi 1: 1-kokoiseksi mallikopioksi. Siinä on kaikki yksityiskohdat ja monimutkaisuudet, joita voit toivoa, mutta tärkein saalis on, että se ei ole toimiva malli, mikä tarkoittaa, että älä odota sopivan tähän sarjaan tehdäksesi leskentekijän elämästä. Katso silti alla oleva malli.

   Tämä on mainos:
   Overwatch 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä