Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo IV

Blizzard on luvannut parempia Diablo IV -päivityksiä jatkossa

Viimeisimmän katastrofaalisen tapauksen jälkeen Blizzard on sanonut "ei koskaan enää".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri ennen Season of the Malignantia, Diablo IV:n ensimmäistä kautta, Blizzard julkaisi valtavan päivityksen, joka käsitteli lähes kaikkia toimintaroolipelin näkökohtia. Kun valtava päivitys saapui, ei kestänyt kauan, kun pelaajat alkoivat jakaa mielipiteitään muutoksista, mikä johti eräänlaiseen protestiin eri arviointisivustoilla, joissa pelin käyttäjien arvostelupisteet putosivat merkittävästi. Blizzard on sittemmin kommentoinut fanien toimia ja sanonut, että korjaustiedosto oli huono, ja että se ei enää koskaan tee mitään vastaavaa tulevaisuudessa.

Osana äskettäistä kehittäjän streamia yhteisön johtaja Adam Fletcher sanoi näin:

"We want to acknowledge everyone's feedback in regard to reducing player power. We know it is bad. We know it is not fun... We also want to talk about what we were trying to achieve specifically with this patch and with the changes that players ended up seeing. And then, separately, we do want to also talk about how we don't plan on doing a patch like this ever again."

Korjauksen ideana oli tehdä pelistä hauskempi, mutta näin ei selvästikään käynyt. Tämä ajatus mielessään Blizzard lupaa korjata muutamia pelin eri osia, jotka muuttuivat korjaustiedoston myötä, mukaan lukien Legendary-näkökohdat Sorcerer- ja Barbarian -hahmoille, lisää säilytystilaa, suurempia esinepinoja ja jännittävämpiä Nightmare-vankityrmiä. Ongelmana kuitenkin on, että seuraavan korjaustiedoston julkaiseminen vie aikaa, joten älä odota näkeväsi sitä muutamaan viikkoon.

Mitä mieltä olet Diablo IV:n nykytilasta?

Diablo IV

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä