Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard jälleen oikeuteen, alaikäisten oikealla rahalla pelaaminen on mahdollista

Sillä tavalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on viime vuosina kieriskellyt kohujen keskiössä tavalla ja toisella unohtamatta useita oikeusjuttuja siitä sun tästä asiasta. Ja taas ollaan oikeuteen matkalla. Yhdysvaltain Arizonassa asuva Nathan Harris huomasi, että hänen alaikäiset lapsensa pystyivät käyttämään satoja dollareita Hearthstonessa harvinaisiin kortteihin. Harris koetti saada lastensa kuluttamia rahoja takaisin, mutta vastaus oli kieltävä. Näin ollen oikeustaistoon käy nyt tie.

Oikeuskanteen mukaan Blizzard käyttää laittomia ja harhaanjohtavia keinoja Hearthstonessa. Tarkemmin sanottuna alaikäiset pystyvät pelaamaan oikealla rahalla, eivätkä edes voi saada rahojaan myöhemmin takaisin. Edelleen Harrisin edustajien mukaan lapset ovat merkittävä asiakaskunta Blizzardille.

Harrisin tytär käytti yli 300 dollaria Hearthstonen kortteihin vuosien 2019 ja 2021 välisenä aikana. Ongelmaksi saattaa muodostua sen osoittaminen, että ostokset suoritti nimenomaan tytär Harrisin luottokortilla eikä Harris itse.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Kiitokset, Polygon

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä