Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Fortnite

   BLAST FNCS Invitational 2022:n tuottamiseksi

   Paluu henkilökohtaiseen kilpailuun tapahtuu marraskuussa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Kilpailukykyinen Fortnite palaa henkilökohtaisiin tapahtumiin ensi kuussa, kun FNCS Invitational 2022 järjestetään. 12.-13. marraskuuta järjestettävän turnauksen tuottaa BLAST, ja se järjestetään Raleighissa, Pohjois-Carolinassa.

   Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että turnauksessa on 1 miljoonan dollarin palkintopotti ja että tämä yhteistyö BLAST:n kanssa on jatkoa edelliselle vuoden mittaiselle kumppanuudelle, jonka Epic Games ja turnausjärjestäjä allekirjoittivat vuonna 2021.

   "Henkilökohtaisten Fortnite-tapahtumien paluu on käänteentekevä hetki FNCS-yhteisölle, ja BLAST on erittäin ylpeä voidessaan tukea tämän toteuttamista. Mahdollisuus järjestää tällainen odotettu tapahtuma vahvistaa entisestään kumppanuuttamme Fortnite Competitive -tiimin kanssa" , sanoi Leo Matlock, BLAST:n kehitysjohtaja.

   Matlock jatkoi: "Tämä BLAST:n ja Fortnite Competitivein välinen kumppanuus on rakennettu ensiluokkaisen teknologian, alan johtavan tuotannon ja esports-asiantuntemuksen yhdistämiseen. Olemme innoissamme mahdollisuudesta, että tuhannet fanit voivat kokea Fortniten jälleen henkilökohtaisesti, emmekä malta odottaa, että pääsemme järjestämään unohtumattoman kaksipäiväisen turnauksen Raleighissa, Pohjois-Carolinassa marraskuussa.

   Meille kerrotaan, että Invitationalin muoto ja aikataulu jaetaan pian, joten pidä sitä silmällä.

   Fortnite

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä