Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

BLAST esittelee vuoden 2025 Counter-Strike-aikataulunsa

Emme tiedä, mitä kukin tapahtuma tulee olemaan, mutta tiedämme, milloin se pidetään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri äskettäin raportoimme uutisista, että ESL on hahmotellut vuoden 2025 aikataulunsa kilpailukykyiselle Counter-Strikelle. No, BLAST on tehnyt samoin, sillä nyt kilpaileva turnausjärjestäjä on paljastanut tapahtumiensa päivämäärät ensi kalenterivuonna.

Emme tiedä, mikä kukin tapahtuma on tarkalleen tai missä se pidetään, mutta tiedämme tarkat päivämäärät, jolloin kukin tapahtuma järjestetään, mikä antaa meille mahdollisuuden spekuloida, mitä kukin tapahtuma tulee olemaan. Vuoden 2024 aikataulun mukaan 12.-26. tammikuuta tapahtuma on todennäköisesti Spring Groups, 17.-30. maaliskuuta tapahtuma vuonna 2025 on todennäköisesti Spring Showdown, kun taas 28. huhtikuuta - 4. toukokuuta tapahtuma voisi olla Spring Finals. Tällöin vuoden jälkipuoliskon jälkeiset tapahtumat voisivat olla suhteessa Fall kauteen.

Joka tapauksessa tiedämme pian varmasti, sillä BLAST lupaa jakaa täydelliset tiedot "äskettäin muotoillusta Counter-Strike-turnaussarjasta" Spring Finals -tapahtumassa Lontoossa 12.-16. kesäkuuta tänä vuonna.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä