Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Bioshock-sarja edelleen tärkeä osa 2K Gamesin tulevaisuutta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games pitää Bioshock-sarjaa erittäin tärkeänä yhtiölle. Firman toimitusjohtaja Strauss Zelnick kommentoi asiaa New Yorkissa järjestetyssä teknologiaan, mediaan ja telekommunikaatioon keskittyvässä konferenssissa. Zelnickin mukaan sarjan kaikkia osia on myyty yhteensä yli 25 miljoonaa kappaletta. Näistä 11 miljoonaa on kertynyt pelkästään Bioshock Infiniten myynneistä.

Gamespot-verkkosivuston uutisen mukaan yhtiöllä ei kuitenkaan ole juuri tässä vaiheessa mitään uutta ilmoitettavaa sarjan tulevaisuuteen liittyen. Aikaisemmat osat kehittänyt Irrational Games ei työskentele enää Bioshockin parissa, vaan vastuu sen kehittämisestä on siirretty 2K Marinille.

Oletko tutustunut Bioshock-sarjaan ja mikä sen osista on suosikkisi? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

Bioshock Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...Ladataan seuraavaa sisältöä