Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock

Bioshock-leffa edelleen vireillä

Mikään ei kuitenkaan ole varmaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Irrationalin pomo Ken Levine on vahvistanut, että Bioshockista tehtävä elokuva on edelleen kehitteillä. Alun perin ohjaajaksi valittu, Pirates of the Caribbean -rainoilla rahoiksi lyönyt Gore Verbinski on siirtynyt tuottajan pallille, ja ohjaajan puikkoja pyörittää vain muutaman leffan ohjannut lupaus, Juan Carlos Fresnadillo.

Levine kuitenkin muistuttaa, että vaikka elokuvan tekemisestä puhutaankin aktiivisesti ja usein, leffa-ala on mutkikas juttu. Voi hyvin olla, että lupaavaa konseptiakaan ei saada ilmaan. Levine myös toteaa pelin fiiliksen kääntämisen leffaksi olevan superhaastavaa -- esimerkiksi tyylikkäät art deco -lavasteet on helppo toteuttaa, mutta mukana olemisen tunne onkin ihan eri juttu. Siinä missä pelissä päähenkilö voi olla kasvoton entiteetti, leffassa sama temppu ei käy. Eikä se suinkaan ole ainoa haaste.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BioshockScore

Bioshock

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Veden alle rakennetun Rapture-unelmakaupungin luhistumisen jälkimainingit tehoavat myös Playstation 3:lla.

Bioshock muuntuu elokuvaksi Netflixille

Bioshock muuntuu elokuvaksi Netflixille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bioshock on pelisarjana viettänyt hiljaiseloa jo 15 vuoden ajan, ja melkein yhtä kauan ohjaaja Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) olisi halunnut tehdä elokuvan...Ladataan seuraavaa sisältöä