Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock 2

Bioshock 2 vaihtoi Games for Windows Liven Steamiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games on julkaissut Bioshock 2:n PC-versioon päivityksen, joka korvaa Games for Windows Live -ominaisuudet Steam-ominaisuuksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi saavutukset, jotka karttuvat jatkossa Steam-tilille. Myös moninpelissä pelinhakua on ehostettu, eikä peli enää tarvitse Games for Windows Live -asiakasohjelmaa rinnalleen.

Harmillisesti tallennuksia ei voi siirtää Games for Windows Liven ja Steamin välillä, mutta koska Games for Windows Live -palvelu on sulkeutumassa, loikka Steamiin takaa Bioshock 2:n toiminnan vastakin.

Jos pelin on imuroinut Steam-kaupasta, päivitys ladataan automaattisesti. Jos peli on hankittu toista kautta, esimerkiksi levyllä, sen voi muuttaa Steam-versioksi lunastamalla CD-avaimen Steamissä. Samalla peliin saa kaikki siihen julkaistut lisäosat.

Bioshock 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Bioshock 2Score

Bioshock 2

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Jori sonnustautui Big Daddyn saappaisiin ja palasi Rapturen merenalaisiin maisemiin. Vaikka uutta on rajallisesti, vanha resepti vetää yhä.

2
Uutta keräilykamaa Bioshock 2:sta

Uutta keräilykamaa Bioshock 2:sta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Bioshock Infinite saattaa olla päivän sana, mutta se ei tarkoita, etteikö esimerkiksi Bioshock 2 vielä inspiroisi keräilytavaraa. Nyt tarjolle on tullut uusi figuuripari Rapturen mutanttiväestä.



Ladataan seuraavaa sisältöä