Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Big Team Battle ei mukana Halo 5:n julkaisussa - tilalla uusi ja ehompi Warzone

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo 5: Guardians on ehdottomasti yksi loppuvuoden odotetuimpia Xbox One -yksinoikeuksia ja moninpelejä. Pelin on määrä ilmestyä 27. lokakuuta, mutta aivan kaikki alun perin kuvitellut pelimuodot eivät ole mukana.

343 Industriesin studiopomo Josh Holmes kertoi eilen Twitterissä, että Halo-peleissä yleensä nähty Big Team Battle -pelimuoto ei ehdi mukaan julkaisuun. Sen lisääminen myöhemmin on silti mahdollista. Holmes muistutti, että BTB:n sijaan mukana on kuitenkin uusi 12 vastaan 12 -pelattava Warzone-pelimuoto, joka yhdistelee kilpailulliseen moninpeliin vanhoja Firefight ja Spartan Ops -pelimoodeja. Holmes kutsuikin sitä BTB:n evoluutioksi steroideilla.

Vauhdikasta menoa lienee siis odotettavissa. Gamereactor kävi tutustumassa Halo 5: Guardiansiin viimeksi Gamescom-messuilla. Tämän ennakkokatsauksen voi lukea täältä. Warzonen tuoreen pelikuvavideon voi puolestaan katsoa suoraan alta.

HQ
Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...



Ladataan seuraavaa sisältöä