Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield: Bad Company 2

BFBC2:n yhteistyötila päivätty

Onslaughtissa tapellaan ryhmänä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield: Bad Company 2 saa juhannuksen korvilla uuden Onslaught-pelitilan. Vyörytyksessä pelataan yhteistyössä korkeintaan neljän kaveruksen kesken erilaisia tehtäviä, joissa vähäisten tietojen mukaan ajoneuvot ovat isossa osassa, ja uudet achievementit tuovat eliittitiimeillekin runsaasti haasteita.
Onslaught kustantaa 800 MS-pistettä, eli noin kymmenen euroa. Se saapuu sekä Xbox 360:lle että PS3:lle 22.6., mutta PC-julkaisusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Tällä viikolla Bad Company 2:een julkaistiin VIP Map Pack 3, joka on konsoleilla ilmainen VIP-koodin omistajille ja julkaistaan PC:lle osana seuraavaa päivitystä. Paketti lisä Nelson Bay -kentän Squad Deathmatch -pelimuotoon ja Laguna Altan Squad Rushiin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battlefield: Bad Company 2Score

Battlefield: Bad Company 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

DICE:n kovaääninen ja viihteellinen sotapeli debytoi iPhonella. Sisartoimituksemme Petter Hegevall tsekkasi sovituksen laadun.

Battlefield: Bad Company 2 VietnamScore

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vietnamin sota potkii uutta verta vuoden ikää lähestyvään nettiräiskintään. Tuoreet kentät ovat hyvin suunniteltuja ja sopivan vaihtelevia.Ladataan seuraavaa sisältöä