Suomi
Gamereactor
uutiset
Civilization: Beyond Earth

Beyond Earthin uusin lisuri laajentaa toiminnan merellisiin maisemiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Civilization: Beyond Earthin pääsuunnittelijat Will Miller ja David McDonough avaavat tieteispelin Rising Tide -lisäosan sisältöä. He kertovat esimerkiksi uusista liittoumista, jotka tarjoavat aikaisempaa rajumman kokemuksen. He ovat kotoisin vaarallisemmilta alueilta ja osat heidän erikoiskyvyistään muuttavat todella pelin luonnetta. Diplomatiaan luvataan myös huomattavia parannuksia. He haluavat pelaajien saavan helpommin selville omat suhteensa tekoälyn ohjastamiin vastustajiin.

McDonough käy läpi syvällisemmin myös lisäosan nimessäkin nähtävää uutta elementtiä eli vesistöjä. Lisäosan myötä koko planeetan pinta-ala on jatkossa hyödynnettävissä, eikä meriä nähdä ainoastaan esteinä tai ylitettävinä alueina. Pelaajat voivat halutessaan läpäistä pelin astumatta kertaakaan kiinteälle maaperälle.

Rising Tiden aalto pyyhkäisee lokakuussa alleen Civilization: Beyond Earthin PC-version. Se saapuu myöhemmin myös Macille ja Linuxille. Voit katsoa herrojen haastattelun kokonaisuudessaan alta. Civilization: Beyond Earthin arvion voit käydä puolestaan lukemassa täältä.

HQ
Civilization: Beyond EarthCivilization: Beyond Earth

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä