Suomi
Gamereactor
uutiset

BBC Studios julkaisi kaksi uutta Doctor Who peliä

Sekä The Edge of Reality että The Lonely Assassins ilmestyvät 2021 keväällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BBC Studios on julkaissut kaksi uutta Doctor Who peliä jotka julkaistaan ensi keväänä. Pelit ovat Doctor Who: The Edge of Reality PC:lle ja konsoleille sekä Doctor Who: The Lonely Assassins mobiililaitteille ja Switchille.

The Edge of Realityn on sannottu laajentavan viime vuonna julkaistun VR-seikkailu Doctor Who: The Edge of Timeä. Tarina jatkuu tässä uudessa seikkailussa. The Lonely Assassins sen sijaan on malesialaisen Kaigan Gamesin kehittämä, ja sen on luvattu puskevan "tarinankerronnan rajoja mobiilipeleissä".

BBC Studiosin Kevin Jorge sanoi "The Edge of Reality ja The Lonely Assassins tuovat Doctor Whon eloon konsoleilla ja mobiililaitteilla uudella ja jännittävällä tavalla. Universumin pelastamisesta kymennennellä ja kolmannellatoista tohtorilla Weeping Angelsien paluusen, ensi vuosi tulee olemaan jännittävä emmekä malta paljastaa lisää!"

Edge of Reality julkaistaan 2021 keväällä Nintendo Switch, PC, PS4 ja Xbox -alustoille, The Lonely Assassins nähdään Switchillä, Androidilla ja iOSillä myöskin ensi keväänä.

BBC Studios julkaisi kaksi uutta Doctor Who peliä


Ladataan seuraavaa sisältöä